Talpizom erősítő szőnyeg

8 990 Ft

Segít helyre állítani a lesüllyedt talpíveinket úgy mint, a hosszanti-, és a haránt boltozatot. A szőnyegen lépkedve a talpban lévő reflexpontok masszírozása által a belső szervekre, és a központi idegrendszerre is lehet hatást gyakorolni.
Stimulálja belső szerveket, ez által hatékonyabb a méregtelenítés, ami jobb közérzet okoz. Erősíti a szervezet immunválaszait.

Talpizom erősítő szőnyeg

Rendszeres használatával megerősödnek a lábfejben lévő izmok, melyeknek az a szerepe, hogy a megtartsák a lábfejben lévő boltozatokat. Erős, jó tónusú izomzatot érdemes a lábfejünkben kifejleszteni, mert így az egész test stabil alátámasztást kap.

Enélkül azonban lúdtalp-, és haránt boltozat süllyedés, kalapács új, bütyök, sarkantyú, bőrkeményedések alakulhatnak ki. Mivel a talp, illetve a lábfej adja a teljes test alátámasztását, így ezek a problémák láncreakció szerűen kihatnak az egész testre. Az ebből kialakuló diszharmónia, struktúrabeli változás, egyensúlytalanság a test bármely pontján kopások, fájdalmak okozói lehetnek a későbbiekben.

Mivel a test nem tud optimálisan működni, ez megjelenik valamely testrész fájdalmában vagy sérülés formájában.

Érdemes tehát ezt a talpizom erősítő, akupresszúrás szőnyeget napi rendszerességgel használni, mert nagyon sok mozgásszervi problémát lehet vele megelőzni, illetve helyrehozni már kialakult problémákat.

Ezen túl pedig a reflex pontokon keresztül belső szerveket is stimulálja, ezzel támogatja, erősíti a szervezet saját gyógyító erőit.

Shopping Cart