Zio Multivitamin és ízületvédő

4 990 Ft

Zio Multivitamin és izületvédő tabletta a többféle vitamin, és ásványi anyag mellett az ízületvédőt is tartalmaz, így hatékonyan segíti az ízületek egészséges táplálását is. Jelenlegi akciónk, de csak a készlet erejéig: egyet fizet, kettőt kap!

Kategória:

A Zio Multivitamin és ízületvédő tablettát kortól, és nemtől függetlenül mindenkinek ajánljuk. Vitaminokat, ásványi anyagokat, glükózamint, kondroitint, MSM-et, tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.  Vitaminunkat kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy a vitaminok, és ásványi anyagok mellett az ízületeket is táplálja. Ez megelőzésként különösen azok számára fontos, akik rendszeresen végeznek testmozgást.

Gyermekeink rendszeresen közösségben vannak, ahol sokkal több hatás, kórokozó éri őket. Légúti megbetegedések minden évben problémát okoznak. Szervezetünk képes felvenni a harcot a folyamatos támadásokkal, de csak akkor, ha kellően erős az immunrendszerünk. Ehhez pedig szükséges szervezetünket vitaminokkal támogatni. Vírusos időszakban hatékonyan segíti az immunrendszert, a szervezet saját, természetes védekező képességét. Mindezt mellékhatásoktól mentesen. Ebben segít a Zio Multivitamin ízületvédővel.

Shopping Cart